duminică, 20 ianuarie 2013

Descoperă super-idei de cadouri pentru Sf. Valentin


Este acel moment al anului când totul este învăluit în romantism, nuanţe de roşu şi bucuria dragostei.
Am adunat pentru tine o colecţie superbă de idei de cadouri… pentru el, pentru tine, pentru amândoi. Descoperă ofertele de mai jos sau răsfoieşte paginile catalogului – mai mult ca sigur vei găsi cadoul perfect pentru jumătatea ta.
Pentru EA
Pasiunea este arma ta de seducţie
Cu apa de parfum Love Potion, creezi cadrul perfect al unei nopţi pline de pasiune, învăluită în seducătoarea aromă orientală. Lasă-te pradă unor momente de neuitat!

300x140 love posion.jpg
Răsfăţul unei îmbăţişări pline de tandreţe 
Precum o floare fragile, pielea ta are nevoie de atenţie şi îngrijire delicate. Oferă-i atingerea somptuoasă a produselor din gama Silk Beauty, cu protein din mătase şi extract de orhidee. Pentru o piele irezistibil de catifelată!

300x140 for her_4.jpg

Pentru EL
Un moment încântător, oprit în timp 
Oferă-i partenerului tău bucuria de a savura în fiecare dimineaţă prospeţimea şi entuziasmul emanate de aroma apei de toaletă Glacier!

300x140_2.jpg
Signature, semnătura dragostei
Nu-i poţi face un cadou mai potrivit decât eleganta apă de toaletă Signature. Cu siguranţă îi va cuceri inima!

300x140_6.jpg

Pentru AMÂNDOI
Simbolurile unice ale iubirii!
Sunt perechea perfectă. Set de două căni din ceramică, ce au design şi imprimeu cu inimioare, simbol al dragostei. Se pot introduce în cuptorul cu microunde şi maşina de spălat vase.

300x140 for both_4.jpg
Perfechea perfectă, în orice anotimp 
Incredibila versatilitate a balsamului Tender Care l-a transformat în cel mai iubit produs Oriflame pentru îngrijirea pielii, timp de peste 45 ani. Oriunde mergi, nu pleca de acasă fără el!


300x140 for both_3.jpg

Care este preferatul tău?
(articol preluat de pe www.oriflame.ro)
Dacă dorești să comanzi aceste produse sau oricare altele de la Oriflame, mă poți contacta la  adresa de email aalinutza1981@yahoo.com sau la telefon 0760.28.90.10.
Le poți comanda și singur(ă), beneficiind de reduceri de până la 50% ca și client direct Oriflame, după ce completezi corect acest formular. Vei primi un email de Bun Venit din partea companiei dar și un telefon din partea mea pentru a te ajuta în minunata călătorie pe care ai început-o!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Blog Design by Ammupappa