vineri, 4 ianuarie 2013

10 motive pentru a cumpăra din Catalogul Oriflame

1. La fiecare 3 săptămâni, este disponibil un nou catalog printat şi on-line, cu mai mult de 800 de produse spectaculoase – de la produse esenţiale pentru utilizare zilnică, până la game deparfumuri şi accesorii de lux.
2. În medie, fiecare catalog îţi prezintă 20 de produse noi, împreună cu ultimele noutăţi şi trucuri de beauty, plus sfaturi de la experţii noştri.
3. Faci shopping inteligent – cumperi produse de înaltă calitate, cu preţuri atractive (reduceri între 30% şi 70%).
4. În timpul întâlnirii, consultantul tău personal te va ajuta să alegi produsele potrivite pentru tine.
5. Faci cumpărături în confortul propriei tale case. Plasezi comenzi oricând pe mail sau intrând în contact cu consultantul tău personal fie în cadrul unei întâlniri, fie la telefon. Produsele ajung chiar la tine acasă!
6. Satisfacţia 100% este garantată! Poţi returna produsele în timp de 10 zile şi folosite maxim 30% - ţi se va înapoia întreaga sumă de bani.
7. Testează produsele noastre – cere-ne eşantioane gratuite şi caută în cataloage paginile parfumate.
8. Îţi doreşti să te simţi precum o vedetă de la Hollywood? Descoperă colecţiile noastre create în colaborare cu superstaruri precum Demi Moore sau Monica Bellucci.
9. Centrele noastre de cercetare & dezvoltare creează încontinuu produse noi şi le îmbunătăţesc pe cele existente, combinând cele mai eficiente ingredient natural cu ultimele cercetări ştiinţifice, respectând cu stricteţe regulile EU.
10. Îngrijim planeta şi avem grijă de oameni. Prin achiziţia produselor noastre, susţinem diverse initiative caritabile şi contribuim la protejarea mediului. Entuziasmul nu se termină aici!

Dacă te alături echipei Oriflame, te aşteaptă o mulţime de oportunităţi şi beneficii!
Lasa un comentariu si cere-ne mai multe detalii!
Cele mai bune urări şi spor la cumpărături!

(text si imagini preluate de pe www.oriflame.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Blog Design by Ammupappa