marți, 26 martie 2013

Programul de bun venit din campania 5, este "Volare"!


Promovează campania de bun venit în stil Volare: creion fard pentru ochi oriflame Beauty - Carbon Black, cremă de corp şi deodornat Volare şi parfum Volare! În cei 3 paşi, noul înscris va economisi 308.5 de lei.

Pasul 1:
 

Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse din Catalogul 5 în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi un creion de ochi Oriflame Beauty, Carbon Black , în valoare de 26 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania urmatoare, pentru numai 5 lei.

Kajal

Pasul 2: 

Revino în campania urmatoare, cumpără produse din catalogul 6 în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi o cremă de corp şi un deodorant Volare, în valoare de 43 de lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din catalogul următor, pentru numai 5 lei. 
Pasul 2

Pasul 3:

Rămâi alături de noi şi în cea de-a treia campanie, cumpără produse din catalogul 7 în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi parfumul Volare, în valoare de 82 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din catalogul următor, pentru numai 5 lei. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Blog Design by Ammupappa