Despre mine

Bună, 
Ma numesc Alina Iarca, am 32 de ani, sunt căsătorită și am doi copii. 
În 1999, fiind "boboacă" la Facultatea de Informatică din Iași am descoperit Oriflame, o firmă de cosmetice care, deși nu bănuiam atunci, urma să îmi schimbe viața! 
M-am înscris la Oriflame pentru a-mi putea cumpăra cosmetice de calitate la un preț mai mic decât cel de catalog, ceea ce am și făcut pentru mult timp. Vânzarea a venit de la sine când colegele, prietenele au început să testeze produsele mele. 
Mereu am spus că la Oriflame ai succes dacă împarți cu alții ;)! 
Apoi, prin anul patru am reușit să ajung la o prezentare de oportunitate, unde am aflat că, în calitate de client direct sau consultant, poți face mai mult decât să cumperi și să vinzi produse cosmetice. Am aflat că pot vinde oportunitatea. Le pot oferi și prietenelor mele șansa de a-și cumpăra produsele preferate cu reducere, pot câștiga niște bani de buzunar și chiar își pot crea propria afacere, investind doar timpul lor. Ceea ce am făcut de atunci și nu m-am mai oprit! 
Mi-am dorit întotdeauna să fiu independentă, să îmi fac singură programul, să lucrez când, cu cine și unde vreau dar să câștig și bine .... Ați spune că vreau cam multe, nu? Așa credeam și eu dar am descoperit că se poate! 
Da, nu a fost nevoie să mă angajez ca programator - deși munca în sine îmi place, nu îmi place ideea de a fi "legată" de un birou și de un program fix. În timp ce îmi dezvoltam afacerea Oriflame, m-am angajat și am lucrat ca profesor, având astfel un venit "asigurat" dar și timp pentru a face ceea ce îmi place, adică Oriflame. Deși meseria de profesor mi-a adus multe și nesperate satisfacții sufletești (despre cele materiale mai bine nu vorbim), am renunțat și la ea acum doi ani pentru a mă dedica exclusiv Oriflame-ului și familiei. 
De atunci, nici o zi nu a semănat cu cealaltă, nu am simțit că muncesc nici măcar odată iar satisfacția de a-mi îndeplini visele, mai mari sau mai mici, de a călători în țară sau peste hotare dar mai ales satisfacția de a-mi vedea colaboratorii "crescând" și îndeplinindu-și visele nu se compară cu nimic!
Mulțumesc Oriflame!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Blog Design by Ammupappa